Кам’янка-Бузька лікарня розпочала прийом хворих на COVID-19

16 травня 2020 року прийнято рішення про залучення чотирьох лікарень другої лінії до прийому пацієнтів із коронавірусною інфекцією, серед них і Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на департамент охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

Таким чином до лікування хворих з коронавірусною інфекцією долучились Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня, Сокальська центральна районна лікарня, Стебницька та Стрийська міські лікарні.

Директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис зазначає, що у медичних закладах першої лінії, які зараз надають медичну допомогу хворим з COVID-19, є місця для госпіталізації, проте треба мати резерв для прийому хворих з важким перебігом захворювання.


Зазначимо, що станом на 18.05.2020 року у Кам’янка-Бузькому районі зафіксовано 9 позитивних результатів на COVID-19 у мешканців наступних населених пунктів:
– с. Великосілки – 3
– с. Колоденці – 2
– м. Кам’янка-Бузька – 1
– с. Печихвости – 1
– с. Старий Яричів – 1
– смт Запитів – 1

Дехто з пацієнтів вже одужав.

Зокрема у Великосілках перший в районі пацієнт одужав від Covid-19, також в м. Кам’янка-Бузька 81-річна бабуся поборола коронавірусну недугу.