З’явились подробиці жахливого самогубства професора Дрогобицького університету

У понеділок, 17 лютого, в місті Дрогобич у своєму робочому кабінеті наклав на себе руки 66-річний професор Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Про це повідомляє “Твоя Львівщина” із посиланням на ТСН

Зазначається, що чоловік повісився в будівлі інституту фізики, математики, економіки і інноваційних технологій, який є структурним підрозділом педуніверситету і розміщений на вулиці Стрийській у Дрогобичі.

66-річний житель Дрогобича, професор цього університету Богдан Вінницький скоїв суїцид в своєму кабінеті. Його тіло виявили співробітники. За попередніми даними чоловік мав проблеми зі здоров’ям і скаржився на сильні болі в голові.

В кабінеті знайшливі посмертні записки. На одній з них напис: “Все, що мені належить, міститься у трьох сумках і кульку. Решта – кафедральні речі”. В іншій чоловік написав, що не може жити з постійним головним болем. Колеги кажуть, що не раз просили професора звернутися до лікарів, але він відмовлявся. “Хворів, але намагався всіляко не показувати цього, не видавати назовні”, – згадує завідувач кафедри математики Володимир Дільний.