Зубрицький озвучив кілька порад жителям Миколаївщини в умовах карантину

«Прошу не виходити із будинків із-за звичайної потреби – лише виключно у конкретних необхідних потребах. Просто погуляти не виходьте. Давайте краще тих 2-3 тижні потерпимо, побудемо вдома – ми за цей період виявимо всіх людей, які є інфіковані, які мали певний контакт та є носіями цієї недуги».

Про це зазначив голова Миколаївської районної ради Тарас Зубрицький в ефірі ТРК «Миколаїв-Львівськи».

https://www.facebook.com/groups/1716800728592440/wp/530309857920497/

«Ми зможемо за цих 2-3 тижні локалізувати всіх хворих на корона вірус – завезти їх у лікарню, яка визначена, пролікувати, надати кваліфіковану допомогу. Надіюсь, якщо ми будемо дотримуватися правил карантину, вже після цих 2-3 тижнів ми спокійно зможемо собі жити повноцінним життям. Не нехтуйте цим – віднесіться до цього серйозно, бо це, насправді, серйозна недуга, яку ми зможемо подолати, якщо зараз будемо сидіти вдома нікуди не ходити, ні з ким не контактувати».

Зубрицький також закликав працівників, які зараз їздять на роботу – звертатися до свого керівництва з вимогою забезпечення дезінфікуючими засобами. «Такі банальні речі, як протирання рук – це багато чого дає. Працівники магазинів, не полінуйтесь вчергове протерти ту чи іншу дверну ручку, чи підлогу», – додав Тарас Зубрицький.