Зубрицький вшанував пам’ять загиблих у Другій світовій війні

8 травня Україна відзначає День Памяті та примирення, перемоги над нацизмом.

З цієї нагоди голова Миколаївської районної ради Тарас Зубрицький у Миколаєві поклав квіти до пам’ятника жертвам голодоморів та комуністичних репресій в Україні.

Пряма мова Тараса Зубрицького:

“Ми низько схиляємо голову перед ними, шануємо їхню пам’ять і згадуємо їх в цей день. Пам’ятна дата встановлена для вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих.

У ці дні, які викликають почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас, ми вшановуємо всіх, хто своїм власним життям відстоював Батьківщину, рятував Європу та світ від нацизму, забезпечував для нас, нащадків, мирне і спокійне майбутнє.

Нажаль річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей.
Тож, нехай на Нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!
Дякую кожному за вірність своїй країні – тоді, і зараз в складний для країни час!

Міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба!”