Знайшли вбитим 36-річного чоловіка, який на всю країну розповів про знущання з його дитини

Тіло чоловіка виявили з порізами горла.

У Дніпропетровській області на мосту між селами Шульгівка та хутором Судівка знайшли тіло чоловіка з перерізаним горлом.

Загиблого упізнали, ним виявився 36-річний Олександр Мироненко – батько 3-річної дівчинки, яку до стану коми, за попередньою версією, побили матір та її співмешканець, а сам чоловік за день до смерті на одному з найбільших телеканалів України, на всю країну розповів про знущання у родині з його дитини.

Про смерть чоловіка у соцмережі розповів місцевий житель Віктор Зезюлін.

“13 липня на мосту через дренажний канал по дорозі в Судівку знайшли тіло Сашка Мирона з перерізаним горлом. Приїхавши на місце трагедії о 16:10 поспілкувався з поліцейськими, які підтвердили смерть Сашка.

Мою пропозицію узяти мене понятим та показати тіло, поліція відхилила, пояснивши що поняті вже є. Також повідомили, що відкрито кримінальне провадження – за якою статею не відомо. Поспілкувавшись з понятою, зрозумів, розглядається версія самогубства. Не маю права впливати на слідство, але все виглядає дуже дивно”, – написав Віктор Зезюлін.

У коментарях під постом корстувачі засумнівалися у версії поліції, бо за їхніми словами, чоловіка поховали надто швидко – вже наступного дня.

Як повідомили ТСН.ua в пресслужбі Нацполіції Дніпропетровської області, за фактом смерті чоловіка у поліції відкрили кримінальне провадження.

“Тіло чоловіка було направлено на судово-медичну експертизу. У нас є заключення експерта. За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 з приміткою “самогубство”, – розповіла ТСН.ua речниця Нацполіції Дніпропетровської області Ольга Кузнєцова.

Напередодні загибелі чоловіка увечері, 12 липня, на телеканалі “Україна” вийшла телепередача “Говорить Україна”, в якій 36-річний Олександр розповів про те, що востаннє бачив свою 3-річну доньку за 11 днів до її побиття, а про стан дівчинки дізнався, лише коли до нього приїхала поліція.

Мати дівчинки поліції розповідала, що дитину побив батько, але потім від своїх свідчень відмовилася.


“При мені вона сказала, що вдарила кулаком п’ять разів по голові та смикнула за руку. Це була перша версія. За іншою, дитина нібито впала з черешні. Я не вірю, що вона її била. Може, у них там щось зі співмешканцем трапилося, може, той вдарив. Не знаю. Але вона щось приховує”, – розповів чоловік.


Він додав, що коли вони зі Світланою жили разом, вона іноді била дитину лозиною.


На телепрограмі ексдружина співмешканця Світлани Володимира Інга заявила, що її екс міг побити дитину.


“Він здатний побити”, – підтвердила Інга.


Сама ж мати дівчинки Світлана пройшла перевірку на детекторі брехні, яка виявила, що жінка систематично била свою доньку. Як повідомили у лікарні, мати Христинки за останній тиждень її жодного разу не відвідала.