Звернення міського голови Перемишлян до громади у зв’язку з карантином

ШАНОВНА ПЕРЕМИШЛЯНСЬКА ГРОМАДО!

Закінчився перший тиждень карантину. Лише тиждень. Ці дні – це нова реальність, яку кожен з нас переживає вперше і яка залежить від всіх разом і від кожного зокрема.
Хочу розповісти про роботу міської ради протягом цього часу.

1. З бюджету Перемишлянської міської ради виділено 50 000 грн. для обласної інфекційної лікарні, куди у разі потреби скеровуються хворі з Перемишлян для обстеження та лікування.

2. За кошти міської ради (70000 грн.) придбано резервні насоси для “Водоканалу”, щоб у разі необхідності швидко відновити водопостачання.

3. Відповідно до графіка проводиться вивіз сміття та прибирання вулиць.

4. Ще на початку минулого тижня замовлено спеціалізоване обладнання “KARCHER” для обробки місць загального скупчення людей ( автобусних зупинок, місць поблизу банкоматів, лавок, дитячих майданчиків і под.). Разом з вами сподіваюсь, що ми нарешті його отримаємо. Треба було замовити раніше? Погоджуюсь. Але всі ми зіткнулися з такою ситуацією вперше і вчимося на власному досвіді.

5. Працівники міської ради забезпечують першочергові заходи для функціонування міста і можуть діяти лише у межах посадових інструкцій. Притягнення до відповідальності осіб, які порушують закон, – ЦЕ КОМПЕТЕНЦІЯ ПОЛІЦІЇ!

Шановна громадо!
Цей вірус як лакмус на законослухняність, порядність, толерантність для всіх нас, бо ми всі в рівних умовах.
Маю тепер декілька запитань до Вас.
1. Скільки з вас за цей час порушили закон і не дотрималися карантину? Стосується всіх – і спортсменів, і підприємців, і молодих батьків…
2. У місті бракує сміттєвих контейнерів? Чому продовжуєте виносити пакети з хатнім сміттям
до маленьких смітничків, викидати мішками в лісі чи поблизу озера?! Чому не робите зауважень сусідові чи знайомому?
А паління трави?!! І це в час, коли легені є найбільш вразливим органом.
Наше місто і порядок у ньому залежать не тільки від міської ради, а від КОЖНОГО мешканця

Ще раз звертаюся до всієї громади і прошу про суворе виконання правил карантину, про дотримання особистої, громадської та інформаційної гігієни.

З повагою Перемишлянський міський голова Олександр Зозуля