“Задля України”: син Леннона вперше виконав пісню батька, яку поклявся заспівати лише, “якщо це буде кінець світу”

Джуліан Леннон у рамках кампанії Stand Up Ukraine  виконав одну з найславетніших пісень свого рідного батька Джона Леннона, яку раніше зарікався співати.


Як інформує “ТСН”, Джуліан Леннон порушив обітницю не виконувати пісню свого батька Джона Леннона “Imagine”. І під час суботнього бенефісу у рамках кампанії Stand Up Ukraine заспівав її.

“Війна в Україні – це неймовірна трагедія. Як людина і як артист я відчував себе зобов’язаним відповісти найзначнішим чином, який міг. Тому вперше я публічно виконав пісню мого тата “Imagine””,- написав музикант у Twitter.

Раніше Джуліан запевняв, що виконає цю пісню лише тоді, “якщо це буде кінець світу”.

“Чому саме зараз, після всіх цих років? Я завжди говорив, що єдиний раз, коли я коли-небудь думав би заспівати “Imagine”, був би кінець світу. Але його тексти (Джона Леннона) відображають наше колективне бажання миру у всьому світі. Тому що в цій пісні ми переносимося в простір, де любов і єдність стають нашою реальністю, хоча б на мить.

Пісня відбиває світло в кінці тунелю, на яке ми всі сподіваємося. У результаті триваючого вбивчого насильства мільйони невинних сімей були змушені покинути затишок своїх домівок, шукати притулку в іншому місці”,– зазначив музикант.