«Загинув залізничник, п’ятеро травмованих»: російські окупанти завдали ракетного удару по Черкаській області

Російські окупанти в неділю завдали ракетного удару по Черкаській області, унаслідок чого загинула одна людина, ще 5 дістали поранень, повідомив глава Черкаської ОВА Ігор Табурець.

“Сьогодні ворог завдав ракетних ударів по Черкащині. Є два прильоти поблизу обласного центру. Один загиблий і п’ятеро травмованих”, – написав Табурець у телеграм-каналі.

Про це пише obozrevatel

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Ігор Табурець. За його словами, “прильоти” були зафіксовані поблизу Черкас. Постраждала залізниця та житлові будинки.

“Загиблий обслуговував залізничні колії і якраз перебував на чергуванні. Він діяв відповідно до сигналів ракетного нападу, але цивільна інфраструктура не пристосована до захисту повною мірою”, – заявив очільник ОВА.

Він пояснив, що загиблий залізничник опинився в епіцентрі вибуху. Вижити було неможливо. Крім того, ще п‘ятеро цивільних отримали серйозні поранення. Троє з них зараз знаходяться у лікарні. Медики оцінюють їхній стан, як критичний.

“На жаль, ці ворожі заходи досягли і на Черкащині, у мирний край. І ми сьогодні, коли говоримо про ситуацію в країні загалом, говоримо про те, що люди сильні та налаштовані на перемогу. Черкащани надсилають підтримку як сусіднім областям, так і всій Україні”, – завірив Табурець.