Заважала бити дружину: чоловік намагався спалити свою сусідку

У стабільно важкому стані перебуває госпіталізована до лікарні 37-річна жінка з Одещини – її намагався спалити живцем сусід.

Про це повідомляє Depo.Одеса, посилаючись на Сектор поліцейської діяльності №1 Подільського районного управління поліції.

З опіками шиї, тулуба та кінцівок була госпіталізована 10 травня до лікарні 37-річна жителька Ананьївської об’єднаної територіальної громади. Поліція вирішує питання про оголошення підозри в замаху на умисне вбивство її сусіду, якого наразі затримано.

Як повідомляють у поліції, стан жінки стабільно тяжкий. Жінка намагалася заспокоїти свого п’яного сусіда – він сварився з дружиною і збирався її побити. На втручання сусідки чоловік відповів нецензурною лайкою, а потім облив її легкозаймистою речовиною і кинув запальничку.

Загасили полум’я односельці, які почули крики про допомогу. Вони викликали швидку та поліцію. “Зараз 54-річний правопорушник поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Його дії слідство кваліфікувало за ч.1 ст.15 та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Призначені експертизи, допитуються очевидці і свідки події. Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри і обрання запобіжного заходу”, – зазначив начальник Подільського районного управління поліції Олександр Ноздратенко.