Жителі Малоголосківської протестують проти тотальної забудови мікрорайону

Жителі вулиці Малоголосківська вражені швидкістю забудови та виданням дозволів міськрадою на будівництво у цьому районі.

Коли ми купували квартиру по вул. Малоголосківська 8Д, то бачили чітко в плані, що тут буде розташована школа та відпочинкове місце. Проте, сьогодні лише тотальна житлова забудова.” – каже мешканець, який прийшов на протест проти будівництва.

фото джерело

Сьогодні більше 60 людей вийшли на протест проти забудови ділянки впритул до інших будинків. Місцеві забудоники не залишають жодного місця для громадського простору.

фото джерело

Нагадаємо, що на вулиці Малоголосківська не збудовано жодного дитячого садочка чи школи, не передбачено громадського парку чи скверу. Жителі вулиці неодноразово виходили на протест.

Мешканці повідомляють, що по проекту мають бути малоповерхові котеджні забудови, а зводяться 10-поверхівки. Будують без паспортів об’єктів.

фото з місця події

Мешканці вимагають накласти мораторій на будівництво допоки не збудують належної інфраструктури.

Громада звертається до міськради з вимогою передбачити громадські простори та соціальну інфраструктуру. У разі потреба зробити заміни приватних ділянок для передбачення розвитку соціальної інфраструктури району.

Інформує Твоя Львівщина