Жорстоке вбивство закоханої пари: ЗМІ розповіли про жертви (фото)

Загиблі зверталися в поліцію до вбивства через погрози.

На Великдень в Харкові відбулося резонансне вбивство 29-річного хлопця і 24-річної дівчини, які жили разом. Їх знайшли зарізаними в квартирі.

Жертвами стали молодий викладач Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова – Олександр Євдокимов і його дівчина Євгенія Білевская, пише видання ” Країна “.

Журналісти дізналися, що Олександр Євдокимов був асистентом кафедри туризму і готельного господарства ХНУГХ, кандидатом економічних наук.

Олександр Євдокимов / фото Країна

На сайті значиться тільки ПІБ викладача, інших даних немає. Зате в Instagram відповідної кафедри вузу його ім’я зустрічається, коли колеги вітають його з Днем народження.

На своїй сторінці в Facebook 9 травня 2019 року Олександра Євдокимов оприлюднив запис про те, що складається у відносинах з Євгенією Білевской, яка і є другою жертвою вбивства.

Євгенія Білевская / фото Країна

Про супутницю Євдокимова, Євгену Білевскую, відомо небагато – вона закінчила харківську гімназію № 55, вивчала правоохоронну діяльність в харківському національному університеті внутрішніх справ, працювала в компанії КТ Україна

Що відомо про відносини загиблих

На сторінці Євгенії в Instagram багато спільних фотографій з Олександром – пара разом подорожувала, зустрічала світанки, ходила на футбол, пікніки з друзями. Вони всюди були разом і робили спільні тематичні фото.

На одному зі знімків є інформація про дату знайомства – це 2008 рік. Тобто на момент смерті вони були знайомі вже 13 років.

У матеріалі також повідомляється, що загиблі зверталися в поліцію до вбивства через погрози, що допомогло поліцейським швидше вийти на слід злочинця.

Подвійне вбивство в Харкові: що відомо

Раніше повідомлялося, що тіла двох убитих з численними колото-різаними ранами знайшли в квартирі по вулиці Дружби народів.

У поліцію повідомила мати загиблого. Жінка прийшла в гості до сина і його співмешканки і виявила їх мертвими.