Екснардеп Михайло Гаврилюк “живе, як усі” – працює таксистом

Народний депутат України VIII скликання  Михайло Гаврилюк підтвердив чутки про те, що працює водієм столичного таксі. Про це пише Твоя Україна з посилання на “Цинічний Львів”.

Киянка Алла Желізняк у Facebook повідомила, що водій таксі, який її підвозив, дуже схожий на екснардепа Гаврилюка. “Викликала сьогодні таксі. На водія звернула увагу, як виходила з авто. Звуть Михайло. Скажіть, що я помиляюся. Наживо ще більш схожий”.

Сам Гаврилюк інформацію підтвердив. “Так, я працюю таксистом. Зараз живу, як усі. Повернувся до звичайного темпу життя, і цьому дуже радий”, – сказав він.

Згодом екснардеп так написав про свою нову роботу у себе на сторінці у соцмережі Facebook: “Спостерігаю, як деякі видання, що майже місяць тому кричали про триповерховий будинок злодія Гаврилюка, сьогодні рясніють заголовками “Прижало? Колишній нардеп працює таксистом”. Непослідовно якось, панове. Пропоную ще заголовки “Гаврилюку не вистачило коштів на другий водоспад” або “Гаврилюк притворяється бідним, щоб приховати свої злочини”. Але якщо серйозно, то так, я вирішив деякий час потаксувати. Справжній таксист має вміти три речі: добре орієнтуватися на місцевості, акуратно водити авто і розумітися в політиці, тому я ідеально підходжу на цей пост. Це, звісно, не робота моєї мрії, але сидіти без діла я не люблю, і жодної роботи не цураюсь. Тому поки так”.

Гаврилюк подякував журналістам за увагу до його персони та запропонував замовляти таксі.