“Душ вдарив струмом”. Евакуйовані з Китаю показали умови проживання (відео)

Українка Олександра Волкова показала умови перебування евакуйованих з Китаю українців та іноземців, відповідне відео розмістила в Instagram Stories.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на сайт Українська Правда. Життя.

Відео Українська правда. Життя взяті із Instagram Олександри Волкової. Обережно – нецензурна лексика.

Дівчина розповідає, що у медичному центрі “Нові Санжари” в Полтавській області двері кімнати не мають замка, проте для них є ключ, в кімнатах старі меблі, а душ вдарив її струмом.



У сторіс Олександра також показала, що їм роздали сімкартки мобільного оператора “Київстар” та поповнення мобільного телефону.

Окрім того, дівчина пояснила своє ставлення до умов в яких перебувають евакуйовані та зазначила, що вона жила 4 роки у гуртожитку, тому таким її точно не налякаєш.

Відео Українська правда. Життя взяті із Instagram Олександри Волкової.

Інша ж дівчина, яка теж евакуйована, показала що їм дають їсти на сніданок.


Скрін зі сторіс із профілю інстаграм c.r.i.m.e.g.i.r.l

Варто нагадати, що у четвер 20 лютого 2020 року, українських громадян та іноземців евакуювали з міста Ухань, а саме 45 українців. Серед них сім’я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти. Крім цього, після 2-тижневої обсервації додому до своїх країн також повернуться 27 іноземців. 14-денний термін посиленого медичного спостереження вони проведуть у медичному центрі Національної гвардії України «Нові Санжари» у Полтавській області.