Дружина Медведчука записала відеозвернення до Зеленського та Ердогана: Оксана Марченко вимагає негайно звільнити чоловіка

Оксана Марченко записала відеозвернення до Володимира Зеленського. Вона попросила президента негайно звільнити її “ні в чому не винного” чоловіка-держзрадника Віктора Медведчука.

Марченко заявила, що її чоловік “не порушував закон” та не покидав територію України. Однак вона “забула” розповісти, як він втік з-під домашнього арешту на початку війни.

Про це інформує 24tv.ua.

Адже проросійський нардеп мав перебувати у себе вдома з електронним браслетом на нозі, як це й постановив суд. Натомість його знайшли в іншій області. Марченко вирішила упустити цей момент й присвятити оду своєму “чоловіку-миролюбцю”.

Прошу вас негайно вжити заходів щодо звільнення мого чоловіка, якого незаконно утримує СБУ. Віктор Володимирович не порушував жодних законів і не виїжджав із країни. Він завжди виступав за мир, діалог та згоду в Україні,
– заявила Марченко.

Телеведуча переконана, що Медведчука “переслідують через політичні мотиви”. Про підозру у державній зраді вона також вирішила “забути”.

Зауважимо, Медведчук переховувався 48 днів. 12 квітня кум Володимира Путіна спробував втекти з України, але його, на щастя, затримала Служба безпеки. Про радісну “знахідку” українців повідомив президент.

Дружина затриманого кума Путіна не зупинилася на зверненні до президента України.

Вона одягнула хустку та записала нове звернення – тепер уже до президента Туреччини Раджепа Ердогана, повідомляють «Теlegram-канали» з посиланням на Ютуб Марчекно.

Це вже друге звернення Марченко за останню годину. У зверненні до Ердогана, дружина купа Путіна повторювала мантру, що нібито її чоловіка затримали незаконно.