Дерев’яні альтанки зі зрубу: особливості, переваги та фото

Бесідка зі зрубу – це садова споруда, яка здатна прикрасити собою будь-яку прибудинкову територію, зручне та унікальне місце для відпочинку з приємним видом. Головна умова при виборі місця для альтанки – це гарний вид, який повинен відкриватися з бесідки.

Дерев’яна бесідка чудово підкреслить єдиний стиль всієї вашої земельної ділянки та створить відчуття комфорту. Із появою альтанки ваш сад перетвориться в улюблене місце, де будуть збиратися ваші друзі просто для спілкування або ж для приготування їжі. Залишаючись на свіжому повітрі, можна з комфортом відпочити, приготувати смачну страву і не боятися, що дощ стане на заваді.

Фото бесідки чи альтанки переконують, що вони бездоганно доповнюють архітектурні композиції та елегантно виглядають в саду або ж на зеленій галявині. А основними перевагами альтанок є: 

  1. Привабливий зовнішній вигляд, відмінне поєднання з природою та ландшафтом. Всю природну красу бесідки зі зрубу Ви можете оцінити завдяки фотографії альтанки з дерева.
  2. Для будівництва використовується екологічно чистий матеріал, який не здатний принести шкоду для здоров’я людини.
  3. Дерево має здатність «дихати», а відповідно забезпечувати хорошу вентиляцію, завдяки чому на поверхні не з’являються грибки, пліснява та інші шкідливі бактерії.
  4. Деревина має хороші звукопоглинальні властивості.
  5. Швидке будівництво.
  6. Немає необхідності в покупці додаткових оздоблювальних матеріалів, достатньо пошліфувати стіни та нанести лакофарбове покриття.

Види бесідок

Дерев’яні бесідки відрізняють по формі, зовнішньому вигляду, розміру, ступені відкритості. Фото альтанки з дерева ілюструють їх незвичні форми. Конструкція дерев’яної бесідки зі зрубу може бути різною: квадратною, прямокутною, багатокутною. Також бувають як симетричні, так і асиметричні форми. 

За ступенем відкритості конструкцій виділяють:

  1. Відкриті – не мають вікон та стін, тільки огородження чи колони для тримання даху.
  2. Закриті – в них є вікна, стіни, двері. Такі конструкції нагадують міні будиночки, в яких можна відпочити за будь-якої погоди. В них можна навіть облаштувати літню кухню.
  3. Напівзакриті – в них присутні елементи першого та другого типу. Зазвичай, мають дві, три стіни та дах. В такій альтанці можна сховатися від вітру та дощу.

До проектування та будівництва бесідки необхідно підходити із такою ж відповідальністю, як до будівництва будинку. Тому, проектуючи альтанку, варто звертатися до досвідчених спеціалістів, щоб в результаті Ви отримали зручну та красиву споруду.

Будівельна компанія «ДеревоДім» займає провідні позиції на ринку будівництва та володіє повним циклом виробництва. Її спеціалісти здатні забезпечити всі етапи реалізації проекту: від створення ескізної документації – до здачі альтанки «під ключ», гарантуючи максимально якісний результат за прийнятними цінами.

В розділі «ПОРТФОЛІО» на сайті компанії Ви зможете побачити фото реалізованих альтанок з брусу. Тут зібрані різні фото бесідок, різноманітних стильових напрямів та ступеня готовності. Саме завдяки портфоліо (альтанки там подані як реалізовані проекти), потенційний замовник може визначитися з тим проектом, який максимально підходить йому –  https://derevodim.com.ua/galleries/arbors .

Всі фото зруб альтанок справжні – це реальні проекти, які виконані саме спеціалістами фірми. Щоб отримати безкоштовну консультацію чи замовити альтанку достатньо зв’язатися з менеджерами компанії або ж заповнити форму на сайті.