Гордість за Україну: Гляньте, що зробила 13-річна українка після перемоги над росіянкою прямо на рингу

13-річна Кіра Макогоненко завоювала “золото” на юніорському чемпіонаті Європи з боксу. 20 серпня в Боснії і Герцеговині в вирішальному поєдинку наша співвітчизниця перемогла Анастасію Панечкіну з Росії.


Як видно на кадрах, після завершення поєдинку Макогоненко повернулася на ринг і станцювала гопак.


Своїм танцем вона перевершила Жана Беленюк і Олександра Усика, які раніше після своїх перемог демонстрували скорочену версію національного танцю. Дівчина змагалася в категорії до 42 кг.
Українку вже в такому юному віці називають “вундеркіндом боксу” і “Ломаченко в спідниці”. Варто відзначити, що на юніорському чемпіонаті Європи з боксу наша команда отримала 23 медалі з 29 можливих.

ДИВІТЬСЯ ГОПАК ВІД МАКОГОНЕНКО

“Дякую Всевишньому за все! – написала у себе в Кіра Макогоненко. – Перемогу в цьому чемпіонаті Європи я присвячую, насамперед, своїм батькам. Найкращому татові і тренеру, який вірив у мене й підтримував. Своїй мамі, у якої був день народження 12-го числа – дарую цю перемогу тобі, рідна”

“Ще хочу подарувати цю перемогу своєму українському народу та своєму рідному місту, Харкову. Тому що я представляю кожного з вас на світовій арені”, – додала 13-річна боксерка