Головні події березня у Кам’янка-Бузькому районі

Чим запам’ятався березень 2020 року на наших теренах? Звичайно, вся увага не лише Кам’янеччини, а й всієї України та цілого світу зараз прикута до пандемії коронавірусу. Проте Твоя Кам’янка-Бужчина, крім головної теми, хоче нагадати Вам й про інші події, що стосуються життя нашого району та про які ми писали у перший місяць весни – березень.


Кам’янка-Бузька переходить на індивідуальну систему збору сміття
На виконання рішення виконавчого комітету Кам’янка-Бузької міської ради на майже двох десятках вулиць міста відбудеться заміна загальної системи обслуговування на індивідуальну систему збору та вивезення  побутових відходів.

Детальніше читайте тут;


У селі Великосілки відкриють виробництво біоупаковки з картоплі
Компанія «Централ Плейнс Груп Україна» відкриває на Львівщині підприємство для виробництва біоупаковки з картопляного крохмалю. Наразі починають вирощувати сировину та встановлюють виробничу лінію.

Детальніше читайте тут;


В Кам’янка-Бузькому районі виявили викрадений автомобіль киянина
На автодорозі Київ — Чоп, неподалік села Старий Яричів, патрульні виявили автомобіль Renault Megane, про крадіжку якого поліцію повідомив власник. У салоні перебувало четверо осіб, а документи водія були підроблені.

Детальніше читайте тут;


Капітальний ремонт на одній з центральних вулиць Кам’янки-Бузької
У Кам’янці-Бузькій розпочато капітальний ремонт покриття тротуару на одній з центральних вулиць міста – Івана Франка.

Детальніше читайте тут;


Які дороги Кам’янка-Бузького району ремонтуватимуть у 2020 році?
Став відомий перелік доріг, ремонт яких заплановано здійснити у 2020 році.

Ознайомитися із переліком доріг, які ремонтуватимуть можна тут;


Кам’янка-Бузька районна лікарня увійшла до списку медзакладів, де можуть приймати хворих на коронавірус
Одна з головних новин для району. На Львівщині визначено дев’ять лікарень, які за потреби готові приймати хворих на коронавірус. Першою у переліку є Львівська обласна інфекційна лікарня. У випадку, коли вона буде переповнена – пацієнтів розміщуватимуть в інші лікарні, у перелік яких увійшла й Кам’янка-Бузька районна лікарня.

Детальніше читайте тут;


Рятувальники пішли в рейд селами Кам’янка-Бузького району
Друга гаряча тема місяця – масові підпали сухої трави, що чинять несвідомі і невідповідальні громадяни. З метою запобігання підпалам сухої трави несвідомими громадянами та виникненню пожеж в екосистемах, інспектори Кам’янка-Бузького районного відділу державної служби з надзвичайних ситуацій проводять рейди місцевістю.

Детальніше читайте тут;


Щодо ситуації, що склалась у Кам’янка-Бузькому районі через коронавірус
З 13 березня 2020 року тимчасово призупинили роботу ринків у найбільших населених пунктах Кам’янка-Бузького району, а саме м. Кам’янка-Бузька та селищах міського типу Добротвір і Новий Яричів. Таке рішення прийнято з метою зменшення ризику можливого розповсюдження інфекції коронавірусу. Проте багатьох мешканців це обурило і вони вдалися до радикальних дій – перекриття дороги у районному центрі.

Детальніше читайте тут;


Обстежили хлопця з Кам’янка-Бузького району, який захворів після повернення з Італії
Саме перша підозра на захворювання небезпечним вірусом викликала чималий резонанс, проте у вісімнадцятирічного хлопця, який в період з 26 лютого по 2 березня перебував в Італії, а 12 березня звернувся до лікарів із симптомами нездужання, львівські медики виявили звичайний грип.

Детальніше читайте тут;


У Кам’янка-Бузькому районі горів житловий будинок
13 березня 2020 року у селі Тадані Кам’янка-Бузького району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку.

Детальніше читайте тут;


Список телефонів медичних працівників Кам’янка-Бузького району
У зв’язку з поширенням епідемії коронавірусу та запровадження карантину в Україні, Міністерство охорони здоров’я закликає за перших ознак захворювання на ГРВІ залишатися вдома, самоізолюватися і зателефонувати по телефону до сімейного лікаря або на номер “103”.

Дізнатись номер телефону свого лікаря можна тут;


Небезпечна знахідка в центрі Кам’янки-Бузької
17 березня 2020 року у м. Кам’янка-Бузька під час проведення ремонтних робіт, пов’язаних з відновленням тротуарного покриття по вулиці Тютюнника, 2 знайдено вибухові предмети.

Детальніше читайте тут;


У Кам’янка-Бузькому районі виділили кошти на медичні установи та завезли захисні маски
17 березня 2020 року депутатами Кам’янка-Бузької районної ради прийнято рішення про виділення коштів в сумі 1 млн 585 тис гривень із районного бюджету на необхідні засоби медичного призначення. Також КНП “Камянка-Бузька ЦРЛ” отримала 10 000 захисних масок.

Детальніше читайте тут;


Кам’янка-Бузька – як місто змінюється на краще (фото)
У цей непростий для всіх нас час, коли сприймається переважно тривожна або негативна інформація, хочеться побачити і поділитись позитивом. Сьогодні хочемо Вам показати як змінюється наш районний центр, наскільки привабливішим і кращим стає місто над Бугом.

Детальніше читайте тут;


Медики Кам’янка-Бузького району просять водіїв про допомогу
У зв’язку з посиленням карантинних заходів до 3 квітня припинено перевезення пасажирів автомобільним транспортом приміського та міжміського сполучення. Оскільки значна частина медичного персоналу мешкає за межами м. Кам’янка-Бузька, працівники лікарні просили зголоситися тих, хто доїжджає в місто на роботу власним транспортом, щоб допомогти медичним працівникам потрапити на свої робочі місця, щоб і далі повноцінно виконувати свій обов’язок.

Детальніше читайте тут;


У Кам’янка-Бузькій виникла пожежа у квартирі
18 березня 2020 року, у Кам’янці-Бузькій виникла пожежа у квартирі одного з мешканців міста, який проживає на вул. Незалежності, 5. В результаті пожежі ніхто не постраждав, проте знищено речі домашнього вжитку.

Детальніше читайте тут;


Для доїзду працівників з Кам’янки-Бузької до Львова організували спецавтобуси
Починаючи з 20 березня 2020 року доїзд на роботу працівників важливих об’єктів, які забезпечують життєдіяльність Львівської області і мусять функціонувати під час карантину, з м. Кам’янка-Бузька до м. Львова та повернення після роботи назад забезпечено спеціальними регулярними перевезеннями.

Детальніше читайте тут;


Рятувальники Кам’янки-Бузької виїжджали на вулиці міста з оповіщенням населення (відео)
Вулицями Кам’янки-Бузької їздив спецавтомобіль Служби порятунку. Таким чином відбувалось звукове оповіщення громадян щодо запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19, активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності дотримання режиму карантину та протиепідемічних заходів.

Переглянути відео можна тут;


Медичні працівники Кам’янка-Бузького району будуть мати жовті пов’язки
З 23 березня 2020 року, кожен медичний працівник Кам’янка-Бузького району має жовту стрічку на плечі. Це зроблено для того щоб позначити медичних працівників, яких необхідно підвезти до місця роботи.

Детальніше читайте тут;


Створився волонтерський штаб Кам’янеччини
З метою боротьби проти пандемії коронавірусу у Кам’янка-Бузькому районі формується волонтерський штаб, у планах якого виготовлення антисептиків, пошиття масок, збір необхідних продуктів для незахищених верств населення, тощо. Ініціатором створення волонтерського штабу виступила Роксана Терлецька.

Детальніше читайте тут;


У Кам’янці-Бузькій спіймали на гарячому крадіїв огорожі на мості
24 березня 2020 року у Кам’янці-Бузькій було затримано двох зловмисників, які виламували металеву огорожі на мості, що веде до села Забужжя.

Детальніше читайте тут;


Для амбулаторій Кам’янка-Бузького району передають 10 позашляховиків
24 березня 2020 року Львівська ОДА почала передавати 159 одиниць службового автотранспорту амбулаторіям первинної медичної допомоги у сільській місцевості Львівської області. Серед них 10 автомобілів отримають амбулаторії Кам’янка-Бузького району.

Детальніше читайте тут;


Мешканка Кам’янки-Бузької власноруч шиє захисні маски і безкоштовно їх роздає
Саме у часи випробувань ми найкраще можемо побачити відважних, світлих і добрих людей, які готові жертвувати чимось заради добра інших чи цілого народу. І тепер, коли у світі вирус епідемія коронавірусу, ми можемо побачити таких людей. І вони зовсім поруч, живуть серед нас, ходять з нами тими самими вулицями.

Детальніше читайте тут;


У селі Вирів відбувається ремонт дороги (фото, відео)
Станом на 26 березня 2020 року у Кам’янка-Бузькому районі триває поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С140605 Куликів – Великосілки.

Переглянути можна тут;


Богослужіння з храмів Кам’янки-Бузької транслюватимуть в режимі онлайн
У трьох храмах місто Кам’янка-Бузька будуть встановлені веб-камери з метою транслацій Богослужіння для мешканців міста у період карантину. Мова йде про храм Преображення Господнього, храм Різдва Пресвятої Богородиці та храм Успіння Пресвятої Богородиці (костел).

Детальніше читайте тут;


У Кам’янка-Бузькому районі водій “Renault” скоїв наїзд на пішохода
25 березня 2020 року близько 23:00 год на автомобільній дорозі Н17 Львів – Луцьк у межах села Руда Сілецька Кам’янка-Бузького району трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої пострждав пішохід.

Детальніше читайте тут;


Рік після виборів. Як голосували на Кам’янеччині на виборах президента у 2019 (результати)
31 березня 2019 року, відбувся Перший тур виборів президента України. Ми вирішили нагадати результати волевиявлення виборців Кам’янка-Бузького району Львівської області на виборах Президента України.

Детальніше читайте тут.


Як бачимо, подій немало, проте це ще далеко не всі події, що сталися за місяць на Кам’янеччині.
Дякуємо, що читаєте нас. Будемо й надалі тримати вас у курсі подій, що відбуваються на теренах нашої маленької Батьківщини.