В Новому Роздолі запрацюють дитячі садочки : відома точна дата та вимоги

НОВОРОЗДІЛЬСЬКІ САДОЧКИ ЗАПРАЦЮЮТЬ З ПОНЕДІЛКА

 Відповідно до рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, наступний етап послаблення карантинних заходів передбачає відкриття закладів дошкільної освіти та інклюзивно-ресурсних центрів за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій головного санітарного лікаря України.

 В вівторок , 14 липня відбулось засідання Новороздільської комісії з ТЕБ та НС, на якому опираючись на рішення обласної комісії, вирішили дозволити роботу садочків у місті з 20 липня. До понеділка усі дошкільні заклади мають підготуватись до прийому дітей згідно відповідних протоколів.

Однак в ДНЗ “Сонечко” якраз розпочато заміну вікон, тому він розпочне свою діяльність після закінчення робіт.

 Згідно постанови головного санепідемлікаря, діти більше часу проводитимуть на вулиці, вихователі мають максимально обмежити в період гри безпосередній контакт вихованців. Навчання дітей протиепідемічним заходам ( миття рук, гігієна кашлю) має відбуватись у ігровій формі. Також необхідно проводити додаткові вправи, які б вчили важливості дотримання особистої гігієни та фізичного дистанціювання. Усі ці норми знають та дотримуватимуться у садочках.

Джерело інформації : Новороздільська міська рада