В Кам’янка-Бузькому районі виявили викрадений автомобіль киянина

На автодорозі Київ — Чоп, неподалік села Старий Яричів, патрульні виявили автомобіль Renault Megane, про крадіжку якого поліцію повідомив власник. У салоні перебувало четверо осіб, а документи водія були підроблені.

Про це повідомляє Твоя Львівщина, посилаючись на повідомлення прес-служби Патрульної поліції Львівської області.

Як заявили у патрульній поліції, на автодорозі Київ — Чоп, на службовий планшет надійшло звернення про заволодіння автомобілем Renault Megane. На цей момент заявник перебував у Києві. Проте з його слів, він здав в оренду свій автомобіль незнайомому для себе громадянину з такою умовою, що той не виїжджатиме за межі Києва. Та зранку чоловік якимсь чином дізнався, що його автомобіль у Львівській області, а орендар не виходить на зв’язок.

Інспектори помітили даний автомобіль неподалік смт Старий Яричів. В салоні виявилось чотири особи. При перевірці документів, патрульні звернули увагу на те, що водійські права мають ознаки підробки та фото на ньому іншої особи. Чоловіки, які перебували а авто, не змогли пояснити про те, чий автомобіль і де вони його взяли.

В результаті на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановила, що водієві 29 років і він з Сумської області. Що цікаво, він на даний момент перебуває у розшуку Сихівським відділом поліції за крадіжку автомобіля. Також раніше вже судимий за крадіжки, грабежі та шахрайство.

Наразі чоловік проживає у Львові. Решта обставин події встановлюють правоохоронці.