В Дрогобичі горіло помешкання 93 річної бабусі

Вчора , 8 січня , пізно вночі до надзвичайників надійшло повідомлення про загорання квартири по вул.Ковальська 7.Пожежа виникла на третьому поверсі триповерхового будинку.Про це нашу редакцію повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Зважаючи на повідомлення про сильне задимлення та про те , що в квартирі перебуває 93 річна бабуся надзвичайниками було вжито надзвичайних заходів.

За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ 5 ДПРЧ м. Дрогобич. Через сильне задимлення рятувальники ліквідовували горіння в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби.

Повідомлення про пожежу надійшло в 1:03 а вже в 1:14 можежу локалізували та ліквідували о 1:17. Незважаючи на швидку реакцію пожежу все ж наробила біди.Знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м. Рятувальники винесли 93 річну бабусю на свіже повітря і передали медикам для надання подальшої допомоги.

Причини та обставини трагедії встановлюють.Для боротьби з вогнем було залучено 9 чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки.