В Бродах емоційно зустрічали бійців з зони ООС (фото)

У середу, 24 червня, з нагоди повернення військовослужбовців із зони антитерористичної операції, у військовій частині А2595 відбулись урочистості. До місця постійної дислокації бригада повернулася після 9 місяців, проведених у зоні ООС.


Наших військових зустрічали: депутат Верховної ради Михайло БОНДАР, його помічник Тетяна ЛІСКОВЕЦЬКА, голова Бродівської райдержадміністрації Оксана ПРОКОПЕЦЬ, голова районної ради Євген ШВЕД, міський голова Анатолій БЕЛЕЙ, заступник міського голови Олександр ЄЛИНЕВСЬКИЙ, капелан військової частини отець Богдан ВИХОР, рідні та близькі військовослужбовців. Зі словами вітання та вдячності звернувся до всіх військовослужбовців, які з честю виконали свій професійний обов`язок командир в/ч А2595 полковник Павло БАРДАКОВ. Під час урочистої зустрічі з нагоди повернення воїнів із зони ООС за відмінне виконання службових обов’язків, військовим були вручені медалі, грамоти та оголошені подяки.


Звернувся до присутніх й депутат Верховної ради Михайло БОНДАР, який привітав бійців з поверненням, подякував всім за патріотизм та відданість Україні. Зі словами вдячності до військовослужбовців звернувся міський голова Анатолій БЕЛЕЙ, який подякував кожному за службу та сумлінне виконання обов’язків, за патріотизм, побажав успіхів у подальшій військовій службі, міцного здоров’я та миру. Голова Бродівської районної ради Євген ШВЕД привітав кожного із успішним поверненням додому та з бездоганним виконанням усіх обов’язків та поставлених завдань у зоні проведення ООС. Дякуємо нашим воїнам за службу! ДЯКУЄМО ЗА МИР, ВИ – НАШІ ГЕРОЇ