“Вітаю, але… якого бiса?” – Кличко обурився, що Ломаченко вийшов без прапора України

Володимир Кличко не зрозумів вчинку Василя Ломаченка.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко критично виступив у мережі щодо того факту, що Василь Ломаченко святкував перемогу над Річардом Коммі без українського прапора.

Замість прапора України Ломаченко підняв прапор свого рідного міста – Білгород-Дністровського.

Свою думку щодо цієї ситуації Кличко висловив у Twitter:

“Вікіпедія: “Патріотизм або національна гордість – це почуття любові, відданості і прихильності до Батьківщини. Це почуття – це загальна єдність людей”.

Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він країну, не використовуючи прапор своєї країни? WTF (абревіатура What The F*ck, – перекладається як “Якого х*ра?”або “Що за х*рня?”, – Прима.)”, – написав Кличко.

12 грудня у Нью-Йорку Василь Ломаченко провів поєдинок проти ганця Річарда Коммі. Бій тривав усі 12 раундів, судді одностайно віддали перемогу українцю.

На церемонію оголошення Ломаченко взяв червоно-жовтий прапор Аккерману (Білгород-Дністровського), хоча зазвичай боксери виходять з прапором своєї країни.

Це не перший такий випадок. У червні після перемоги над Масойоші Накатані з Японії Василь Ломаченко також вийшов з прапором рідного міста.

Українці осудили дії боксера у соціальних мережах, а під постом з Ломаченком на сторінці промоутерської компанії Top Rank чимало користувачів цікавляться, що це за прапор.

Джерело: УНІАН.