Відомі деталі жахливої автотрощі на Прикарпатті, в якій загинула сім’я, ще двоє людей в лікарні (ФОТО)

Як повідомлялось раніше, 9 серпня, у селищі Перегінське Рожнятівського району біля заправки трапилася жахлива аварія.

На автодорозі Т-09-02 із сполученням “Калуш-Осмолода”, відбулось лобове зіткнення автомобіля “MERCEDES-BENZ VITO 120” під керуванням 26-річного водія, жителя села Закерничне та автомобіля “ВАЗ-217230” під керуванням 32-річного жителя селища Перегінське.

Про це пише Правда.іф з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франівської ОДА, інформує Твоя Україна.

9 серпня о 18:10 трапилася ДТП у смт. Перегінське. Слідчими встановлено, що водій “Мерседес Віто” виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем ВАЗ. У результаті аварії на місці події з ВАЗу загинули водій і пасажир (32 і 62 років) та 58-річна жінка. З цієї ж автівки постраждали 26-річна жінка і 2-річна дитина, вони у лікарні. Йдеться про мешканців смт. Перегінське.

Пасажири автомобіля “ВАЗ-217230”, гр. 1958 р.н., та гр. 1963 р.н., загинули на місці події.

Пасажири “ВАЗ-217230” гр. 1994 р.н., та гр. 2018 р.н., бригадою “швидкої” доставлені в Перегінську лікарню, які отримали травму голови та тулуба.

Винуватця жахливої автотрощі на Прикарпатті, в якій загинула сім'я, затримали ФОТО
Один з водіїв був на підпитку: відомі деталі жахливої автотрощі на Прикарпатті, в якій загинула сім'я, ще двоє людей в лікарні ФОТО
Світлина від Поліція Івано-Франківської області.
Світлина від Поліція Івано-Франківської області.
Світлина від Поліція Івано-Франківської області.