Відомо про 8 населених пунктів Кам’янка-Бузького району, де виявили COVID-19 (статистика по району)

Станом на 25.05.2020 року у Кам’янка-Бузькому районі лабораторно підтверджено 12 позитивних результатів на COVID-19 у мешканців 8 населених пунктів району.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на дані ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» та Центру громадського здоров’я.

Зокрема за останню добу, 24 травня, згідно з інформацією Львівської обласної державної адміністрації, серед мешканців Кам’янеччини підтверджено 2 позитивних результати на COVID-19: с Дідилів – 2.

Зазначимо, що повідомляти прізвища чи інші приватні дані пацієнтів не можна, оскільки для цього потрібна особиста згода самої людини, згідно Закону України “Про захист персональних даних”.


Загалом станом на 25.05.2020 року у Кам’янка-Бузькому районі зафіксовано 12 позитивних результатів на COVID-19 у мешканців наступних населених пунктів:
– с. Великосілки – 3
– с. Колоденці – 2
– с. Дідилів – 2
– м. Кам’янка-Бузька – 1
– с. Печихвости – 1
– с. Старий Яричів – 1
– смт Запитів – 1
– смт Добротвір – 1

Дехто з пацієнтів вже одужав, зокрема 3 мешканців с. Великосілки та жінка з м. Кам’янка-Бузька.


Загалом у Львівській області випадки реєструвалися в 1360 осіб.
З них одужали 287 осіб (21,1%), летальних випадків – 36 (2,6%).
На даний момент хворіє у Львівській області ще 1037 осіб.


Дану інформацію публікуємо з метою адекватного сприйняття та відповідного реагування. Ніхто не залякує, не прибільшує і не применшує загрози від коронавірусу. Проте якщо світ визнав захворювання пандемією, то мешканці Кам’янеччини повинні бути належно поінформовані про стан справ у своєму районі.

Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил карантину та будьте здорові!