ВІДЕО! “Паломниця” Оксана Марченко прибула в Москву і провела пресконференцію

Дружина затриманого народного депутата Віктора Медвдечука Оксана Марченко у п’ятницю 15 квітня провела пресконференцію в столиці країни-агресора Москві. Під час заходу вона спробувала виправдати свого чоловіка та заявила, що в Україні над ним нібито готується “розправа”.

Про це повідомляє obozrevatel.

Зокрема, Марченко поскаржилася, що в її чоловіка нібито “відібрали” депутатську недоторканність, хоча, як відомо, остання не діє в Україні з 1 січня 2020 року згідно з новою редакцією статті 80 Конституції України.

Відео вона опублікувала у себе в YouTube.

Крім того, дружина Медведчука заявила, що політик потрапив під “переслідування” нібито через ріст підтримки його партії “Опозиційна платформа – За життя” до “18-22%”.

“Такі цифри стали загрозою чинній владі на майбутніх виборах”, – стверджує Марченко.

Вона також заявила, що вважає звинувачення проти її чоловіка безпідставними.

Марченко спілкувалася з пропагандистами в чорній масці. Вона пояснила, що не хоче, аби чоловік бачив її в “такому вигляді”, адже, за її словами, вона виглядає “дуже погано”.

Жінка державного зрадника заявила, що місцезнаходження Медведчука їй невідомо, а жодної реакції від української влади на звернення їй не надходило.

За її словами, Служба безпеки України, яка затримала Медведчука, перебуває під “безпосереднім контролем” президента України і “всі ці факти разом створюють дуже тривожну картину” щодо лідера ОПЗЖ, “знаючи про бажання розправи з боку Зеленського з політичним лідером опозиції”.

Крім того, Марченко розповіла, що приїхала 18 лютого до Білорусі, щоб знімати другий сезон проєкту «Паломниця» (виходить на російському каналі «Спас»), в тому числі робити 22 лютого інтерв’ю з російським артистом та пропагандистом Ніколаєм Басковим.

За словами Марченко, вона бачила «наростаючу загрозу» щодо Медведчука, тому не бачила можливості повертатися. Зараз вона в Москві і не відповіла журналістам, коли планує повернутися, назвавши війну в Україні «непростою ситуацією».

На конференції у Марченко спитали про ставлення до колишніх журналістів каналів Медведчука, які від нього відвернулись.

«Людина робить вибір кожен день. Я не буду оцінювати дії цих людей. Багато хто заляканий, вони просто люди. Багато хто знайшов більш вигідну угоду. Хтось вирішив хайпанути. Не знаю, що штовхає людей на такі поступки», – відповіла вона.

Крім того, колишня ведуча пожалілася на нібито відсутність свободи слова в Україні.

«Шість каналів були закриті до того, як я поїхала. Наскільки я знаю, зараз закриті всі, крім одного. Це країна з одним каналом, який контролює Зеленський», – вважає Марченко.