Водій “під кайфом” збив двох дітей на пішохідному переході і втік: дівчата у важкому стані (ФОТО)

У місті Запоріжжя водій у стані наркотичного сп’яніння збив двох школярок на нерегульованому пішоході. Їх госпіталізували до обласної дитячої лікарні у тяжкому стані, а зараз вони перебувають у комі в реанімації. Небайдужих просять допомогти врятувати дівчаток.

Про це повідомляє myukraine.com.

Нагадаємо, що вчора, 9 лютого, близько 17:30 водій автомобіля “ІЖ2717-90” 1992 року їхав від проспекту Інженера Преображенського у напрямку вулиці Наукове містечко. У попутному напрямі рухався “ВАЗ 2101” під керуванням водія 1980 року народження. Біля зупинки громадського транспорту “ЦИМЕЖ” дві дівчини почали перетинати проїзну частину дороги по позначеній дорожній розмітці та дорожніми знаками нерегульованого пішохідному переході.

Побачивши їх, водій ВАЗа загальмував і різко відвернув кермо у бік, щоб уникнути наїзду, а водій “ІЖ2717-90” продовжив рух прямо і допустив наїзд на пішоходів.

В результаті, дві дівчини 2006 року народження отримали важкі політравми та були госпіталізовані до лікарні. Одна з дівчат отримала важку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, закриту травму живота, закритий перелом кісток лівої гомілки, численні садна тулуба.

Друга дівчина отримала тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, закриту травму грудної клітки та черевної порожнини, множинні садна на тілі.

Водій був втік з місця аварії. Згодом його затримала поліція і встановила, що він вживав наркотики.

На Facebook-сторінці Запорізької гімназії №1 ім. Т.Г. Шевченка просять про фінансову допомогу для потерпілих школярок:“9 лютого на о. Хортиця трапилася жахлива аварія: на пішохідному переході, внаслідок якої постраждали дві учениці 9 класу Запорізької гімназії №1: Дербеньови Неоніла та Маланія 2006 року народження.У крові водія, який збив дівчат, було виявлено наркотичні речовини.Медики розповіли, що одна з дівчат отримала закриту черепно-мозкову травму, забиття головного мозку, закриту травму живота, закритий перелом кісток лівої гомілки, друга – отримала закриту черепно-мозкову травму, забиття головного мозку, закриту травму грудної клітини та живота.

Джерело: cynicallviv