Водій автомобіля, що злетів у річку на Сколівщині, був нетверезим

Поліцейські затримали водія, який скоїв смертельну ДТП на Сколівщині.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля “Skoda Octavia” – 58-річний місцевий мешканець, рухаючись в напрямку селища Славське, не справився із керуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та впав у річку Опір. Внаслідок ДТП загинула 42-річна пасажирка автомобіля – мешканка м. Стрий, а водія з травмами доставили у лікарню.

Встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі. Водія затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 8 березня, о 12:30 год біля села Тухля Славської територіальної громади.

Фото поліції з місця події

Читайте більше новин по  Сколівській, Славській та Козівській територіальних громадах.