Внаслідок ДТП на Жовківщині загинув водій, чотирьох пасажирів госпіталізовано

Вночі на 13 березня 2020 року, поблизу села Малехів Жовківського району сталась страшна ДТП. Водій автомобіля “Mercedes Benz” не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою моста. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув водій, а четверо пасажирів госпіталізовано до лікарень Львова.

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на ДСНС України у Львівській області.

Як повідомили у Службі порятунку, до них на номер «101» о 00:55 год надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Малехів Жовківського району водій автомобіля “Mercedes Benz”, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою моста.

До місця негайно виїхали 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки частини спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області.

Прибувши на місце, пожежно-рятувальним підрозділом за допомогою спеціального електричного обладнання  проводились роботи по розрізанню деформованих конструкцій автомобіля та деблокуванню затисненої пасажирки і загиблого водія із автомобіля. Як виявилось, водій був дуже юний – 2002 року народження.

Чотирьох пасажирів, які перебували в автомобілі, із травмами різного ступеня важкості госпіталізували в медичні заклади м. Львова.

Що стало причиною та всі обставини ДТП наразі встановлюють правоохоронні органи.

Шановні учасники дорожнього руху!
Будьте уважні за кермом, дотримуйтесь правил дорожнього руху та вибирайте безпечну швидкість!