Викрадений у Кам’янці-Бузькій автомобіль знайшли через годину в одному з сіл району (ФОТО)

9 липня мешканець Кам’янки-Бузької повідомив поліцію про викрадення автомобіля. І вже через годину співробітники сектору реагування патрульної поліції Кам’янка-Бузького ВП виявили викрадений автомобіль та встановили особу зловмисника.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на відділ комунікації поліції Львівської області.

У Кам’янка-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про викрадення його автомобіля ВАЗ-2105, який він залишив на території закинутого заводу у районному центрі. На місці події працювали екіпажі реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також співробітники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції.

Проведеними заходами співробітники сектору реагування патрульної поліції розшукали автомобіль у селі Великі Підліски. Також правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ним виявився 25-річний мешканець Жовківського району.

Фото поліції

За даним фактом слідчі Кам’янка-Бузького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від 17000 до 20400 грн або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі триває досудове розслідування і вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.