Була вся у крові: на Львівщині поліцейські вибили двері, рятуючи жінку від розлюченого чоловіка

У Бориславі чоловік жорстоко побив дружину молотком по голові. Поліцейські вибили двері у квартиру та врятували жінку.

Джерело: 24tv

Обличчя постраждалої було все в крові. Чоловік розбив їй голову.

Житель Борислава Володимир Наумов 16 січня оприлюднив на своїй сторінці моторошне відео, яке швидко поширили користувачі соцмережі. У ролику видно, як поліцейські рятують жінку від її розлюченого чоловіка.

Правоохоронців викликали сусіди, які почули крики з квартири подружжя на першому поверсі. У вікні вони побачили закривавлену жінку, яка благала про допомогу. Прибувши на місце події, двоє патрульних виламали двері. Спеціальних засобів у них не було, тож правоохоронці взяли дошку з двору.

Їм вдалося врятувати жінку від агресивного чоловіка, який продовжував бити її молотком по голові. Зловмисник спершу навіть не зважав на присутність поліцейських.

Дивіться відео, як правоохоронці врятували жінку:


https://m.facebook.com/volodyanaumov78/videos/460531465631442/

Речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська розповіла, що цей випадок трапився у Святвечір, 6 січня. Правоохоронці діяли, згідно з протоколом, адже була справжня загроза життю жінки. Вони робили усе можливе, щоб врятувати постраждалу.

Вона сказала, що претензій до чоловіка не має. Це її право,
– додала Добровольська.

Тож чоловікові вдалося уникнути відповідальності після жорстокого побиття дружини, адже вона відмовилася писати на нього заяву.