Богослужіння з храмів Кам’янки-Бузької транслюватимуть в режимі онлайн

У трьох храмах місто Кам’янка-Бузька будуть встановлені веб-камери з метою транслацій Богослужіння для мешканців міста у період карантину. Мова йде про храм Преображення Господнього, храм Різдва Пресвятої Богородиці та храм Успіння Пресвятої Богородиці (костел).

Про це інформує Твоя Львівщина, посилаючись на прес-службу Кам’янка-Бузької міської ради.

Таким чином у час, коли з метою недопущення поширення коронавірусу в країні оголошено карантин та обмежена можливіть масових зібрань, у тому числі відвідування храмів, мешканці міста зможуть дивитися недільні та святкові Святі Літургії онлайн.

Встановлювати у храмах міста веб-камери будуть за ініціативи ТзОВ «Газік Нет» за підтримки Кам’янка-Бузької міської ради.

Щоб переглянути Святу Літургію, не виходячи з дому, потрібно зайти на канал Gazik net в Youtube та вибрати необхідну трансляцію. Це зовсім не складно для користувачів інтернету. Просимо також допомагати налаштовувати онлайн-трансляції людям похилого віку та тим, хто не користується інтернетом.

Дуже добре, що в такий важкий час, ще й у період Великого посту залишається можливість брати участь у Божественній Літургії, хоч і в такий особливий спосіб.

Вибрати трансляції можна тут: https://www.youtube.com/channel/UCuFlQCCqIu6jUj3EEi1TwKQ

Світлина від Кам'янка-Бузька міська рада.