Битва кандидатів за Рясне. У мікрорайоні зустрілися два кандидати на пост голови Львівської ОТГ

Хто підкорить виборців мікрорайону, – той переможе на виборах. Свободівець і євросолідарист мали зустріч з громадянами, в майже один час, на відстані 400 метрів” – написав у соціальні мережі facebook Юрій Семашко, у групі “Львівська політика”.

Активіст додав фото дошки оголошень про зустрічі, з якого очевидно, що представники партій не зривали оголошення опонентів. З соціологічних опитувань відомо, що Кошулинський та Синютка найбільш ймовірні конкуренти діючого мера.

Дійсно, з соціальних мереж відомо, що 16 липня Кошулинський Руслан брав участь у велопробігу “Вшановуємо Володимира Івасюка” від Рясне 2 до Брюхович.

скрін з соціальних мереж Руслана Кошулинського

До слова, велопробіг організувала діюча депутат від “Свободи” Мар’яна Батюк, проте на заході представляла благодійну організацію. А вже за тиждень, Кошулинський мав слово, як воїн ЗСУ, на відкритті пам’ятника загиблому бійцю Володимиру Статію на Ряснянському цвинтарі.

скрін з соціальних мереж Руслана Кршулинського

В той самий день, у мікрорайоні Рясне 1 партія “Європейська солідарність” влаштувала свято для дітей. На заході помітили депутата Михайла Дідуха, який на минулих виборах йшов в команді з “Народним контролем”.

Проте, сам Олег Синютка в районі з’явився лише сьогодні. Зустріч відбувалася в парку біля супермаркету “Сільпо”.

скірн з соціальних мереж
скрін з соціальних мереж Олега Синютки

Кошулинський, після зустрічі з громадою Рясне 2, практично в той самий час, що й Синютка, мав зустріч з громадою Рясне 1 біля школи № 92. Після зустрічей в обидвох мікрорайонах разом з Мар’яною Батюк, Кошулинський поклав квіти до меморіальних дошок загиблих на війні Юрія Нагорного та Володимира Статія.

Нагадаємо, що за результатами опитування, які оприлюднила 22 липня соціологічна група «Рейтинг», Андрія Садового підтримують 38,1% мешканців Львівської ОТГ, які визначилися і взяли би участь голосуванні. Руслана Кошулинського підтримали б 17,9% опитаних, Олега Синютку – 13,8%. При цьому рейтинг Андрія Садового порівняно з початком липня зріс на 3%, Руслана Кошулинського на 2,2%, а Олега Синютки на 1,6%.

скрін з соціальних мереж Юрія Семашко