“Батько не стримав сліз”: волонтерка придбала будинок родині з 4 дітками, яка опинилась на вулиці

Відома волонтерка з Чернівців Марта Левченко придбала будинок у селі, для родини Романа Бобяка, який з 4 дітьми та дружиною опинився на вулиці.

Нещодавно ми писали, що родина Романа Бобяка з Ворохти опинилася у край складній життєвій ситуації.

Справа в тому, що чоловік 7 років безкоштовно працював у пана Миколи Йосипчука, взамін чоловік надав йому прихисток у вигляді старої хатинки. Роман має дружину і 4 дітей і дружину, зі слів останього пан Микола обіцяв переписати на нього три сотки землі і хатинку, однак так і цього не зробив протягом 7 років.

Допомогти родині взялась волонтерка Марта Левченко, у своєму фейсбук керівник БО “Місто Добра” організувала збір коштів для купівлі будинку. Протягом доби необдхідну суму вдалось зібрати. Віддтак, волонтерка придбала хатинку з господаркою у селі Чернятин Івано-Франківської області.

Придбана волонтеркою хатинка для родини Романа Бобяка / фейсбук Марта Левченко

“Не знаю, чи хтось приїздив у це чудесне село з таким великим бажанням і сльозами щастя! Плакали всі, Роман, Ольга, діти і навіть водії які привезли коней , корів, качок, гусей і маленьку свинку… яка безмежна любов, вдячність і скромність!“, – прокоментувала переїзд волонтерка.

Марта Левченко, подякувала усім хто долучився до допомоги родині.

Фото: фейсбук Марта Левчунко

Також, родині Бобяків допомогли перевезти їхню худобу. У родини є 2 коней, корова, телятко, поросятко, качок 25 і 8 курочок, собачки.