Активісти прогнали Королевську з ЛОДА.

Сьогодні під час засідання комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів у Львівській області, громадські активісти вигнали депутатку ОПЗЖ з залу – передає Твоя Львіщина, посилаючись на видання: «Львівська Мануфактура Новин».

 Активісти зустріли її протестними вигуками: «Геть зі Львова» і запитаннями : «Чий Крим?» та «Росія агресор, так чи ні?», на що вона відповіла: « Я дуже дякую вам за таку велику повагу до мого приїзду до Львову. Я дійсно сюди приїхала вперше за останні 6-ть з половиною років. Для мене, я впевнена, точно так, як і для вас – Крим – це Україна”. Після чого їй знову задали питання: «Росія агресор чи ні?», на яке вона не спромоглася відповісти. Активісти почали скандувати: « Геть зі Львова».

Після чого депутатка демонстративно встала і сказала: «Давайте зробимо перерву, ну не треба це устраивать…» після чого вийшла з залу. Активісти проводжали її вигуками: «Чемодан – вокзал – Росія».

Нагадаємо Наталія Королевська відома раніше тим, що у 2006 –му році була членом БЮТу, а також входила до складу політради партії Батьківщина. У 2012 р. її виключили з партії за, ніби то, порушення партійної дисципліни, на справді ж за співпрацю з режимом Януковича. Що цікаво, у тому ж році вона стала міністром соцполітики в уряді Миколи Азарова. Після Революції Гідності Королевська увійшла до «Опозиційного блоку». На виборах 2014, разом з чоловіком пройшла у Верховну Раду у списку цієї партії. Після розколу цієї партії, Королевська приєдналася до  «Опозиційної платформи – За життя».

На парламентських виборах вона знову пройшла у В.Р. у списку тієї ж «ОПЗЖ».

Також відомо, що Спільнота Ветеранів України, з відкритим листом, зверталася щодо зняття Королевської з посади заступника голови комітету з питань захисту ветеранів. Ветерани зазначили, що у 2013-2014 роках підтримувала окупацію України – Росією та надавала допомогу у створенні «ЛНР». Також відома своїми сепаратистськими висловлюваннями і можливою підтримкою самих сепаратистів.

Результат пошуку зображень за запитом королевська львів
Фото: “Главком”