Якого брокера вибрати для торгівлі на Форекс

Сьогодні дуже багато брокерів з фіксованим спредом додають до реальних котирувань власні «добавки». Відповідно, якщо трейдер займається торгівлею постійно, комісійні брокеру не будуть йому вигідні. Краще робити ставку на тих брокерів, які здатні надати трейдеру низький спред із дійсними міжбанківськими котируваннями – це значно скоротить ваші витрати. У цьому враховувати комісію брокера під час проведення розрахунків. Хороший брокер здатний забезпечити вам високу працездатність за низького спреду з мінімальними витратами.

Відгуки про брокерів Форекс

Де знайти правдиві відгуки про брокерів Форекс? Не варто довіряти неофіційним форумам – хорошого професіонала можуть очорнити конкуренти. Зазвичай, достовірна інформація друкується у виданнях, які публікують рейтинги брокерів. Вас мають насторожити такі відомості від трейдерів:

  • фахівець закрив або відкрив ордер, не повідомивши про це клієнта
  • клієнт отримав невмотивовану відмову у виведенні коштів
  • для системи характерні незручна навігація, постійні перебої зв’язку
  • є факти невиконання будь-яких зобов’язань брокера перед клієнтами

На основі цієї інформації Вам вдасться сформувати найоб’єктивніше враження про надання послуг.

А якщо ви у пошуках перевіреного трейдера то можемо вам порадити kiexo trading. Відгуки про нього ви можете прочитати на Forex broker rating. Більше 10 років вони збираємо інформацію про брокерів світу, аналізуємо відгуки їхніх клієнтів, а потім на основі отриманих даних формують для користувачів рейтинги найкращих компаній для торгівлі на Форекс.

Як вибрати надійного форекс брокера

Уважно вивчайте, які можливості готові забезпечити вам брокер, порівнюйте їх з власними уявленнями про торгівлю на ринку Форекс. Необхідно розуміти, що навіть справді надійний брокер не зможе забезпечити вам хорошого результату, якщо його торгова стратегія не співпадає з вашими очікуваннями. Пам’ятайте також, що хороший брокер завжди забезпечить вам грамотну технічну підтримку. При виборі звертайте увагу на те, як доступно вам пояснюють ті або інші дії, наскільки оперативно брокер реагує на ваші запити на вирішення проблем.

Чим виділяються найкращі брокери Форекс?

Довіряти першому ж оголошення про брокерські послуги – небезпечно або, щонайменше, нерозумно. Цей фахівець має стати потужною опорою та вірним помічником у торгівлі, тому до його вибору варто підійти критично. Від підтримки, яку надає клієнту брокер, нерідко повністю залежить доля багатотисячної фінансової операції. Отже, чим виділяються найкращі брокери Форекс? Вигідними торговими умовами – скажете. Це правильний, але не єдиний критерій вибору. Нижче ми перерахуємо, за якими ознаками можна відрізнити справжнього професіонала цієї справи.

Як вибрати кращого брокера Форекс: 11 критеріїв відбору

Намітимо алгоритм, як вибрати кращого форекс брокера: 11 критеріїв відбору допоможуть нам у цьому. Отже, перед Вами професіонал, якщо він:

  1. Успішно діє на ринку 5 років та більше.
  2. Підпорядковується регуляторам валютної торгівлі країни.
  3. Обслуговує досить велику клієнтську базу.
  4. Має високий рейтинг.
  5. Має позитивні відгуки від трейдерів.
  6. Не потребує високої комісії за кожну відкриту сесію.
  7. Пропонує на Ваш вибір фіксований або “плаваючий” спред.
  8. Встановлює протилежні значення своп для різних угод.
  9. Забезпечує своїм трейдерам всебічну підтримку.
  10. Використовує прогресивне програмне забезпечення.
  11. Захищає акаунти трейдерів від злому.