У Львові госпіталізували підлітка, якого під час сну вкусив кажан

У Львові кажан вкусив 16-річного хлопця. Підлітка негайно госпіталізували, зараз він перебуває під наглядом медиків.

Про це йдеться у Facebook Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, інформує Твоя Львівщина.


Як повідомили у медзакладі, 16-річний хлопець уві сні почув, що йому “щось лазить по шиї”. Юнак намагався це забрати рукою й відчув укус за палець. Хлопцеві негайно викликали швидку допомогу.

Як розповів лікар з медицини невідкладних станів ПС №4 станції “Львів” Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Назарій Глова, пацієнт був у стабільному стані, однак зважаючи на те, що кажани можуть переносити різні захворювання, хлопця госпіталізували, аби він був під наглядом медиків.



«”Людину вкусив кажан” почули ми причину чергового виклику й мерщій помчали нічним Львовом за вказаною адресою. Дитина була стабільна, проте зважаючи, що кажани переносять різні захворювання, підлітка госпіталізували в лікарню св. Миколая. Як-не-як, хлопцеві якийсь час потрібно перебувати під наглядом медиків, можливо, навіть прийняти певну вакцинацію», – зазначив Назарій Глова.