Рейтинг кращих українських виробників постільної білизни

 Домашній текстиль від українських виробників здатний конкурувати з імпортними виробниками! Якщо раніше українська постільна білизна мала обмежений асортимент і невеликий вибір дизайну, то сьогодні бренди пропонують розмаїття варіантів на будь-який смак.

Щоб ви мали змогу придбати найкращу постіль українських виробників https://bayubay.com.ua/options/ukrainskoe-postelnoe-belyo/, пропонуємо подивитись наш топ-5 фабрик!

1. Вілюта

Дніпровська компанія «Вілюта» була відкрита у 1996 році, а тепер є одним з лідерів текстильного ринку у країні. Виробник уважно підбирає матеріал, піклується про технологічність фабрик, а тому гарантує безпечність і якість виробів. Крім того, «Вілюта» піклується про помірні ціни для своїх покупців. В асортименті бренду постільна білизна, подушки та пледи, наматрацники, рушники та багато іншого текстилю. 

2. TAG tekstil

Одеський виробник пропонує широкий асортимент комплектів постільної білизни, будь-яких розмірів, форматів, кольорів та дизайну. Якщо омріяної моделі не знайти, можете самостійно обрати, яка тканина вам потрібна та якого розміру комплект вам необхідний, а TAG tekstil виконає замовлення за вашими вимогами. Бренд має власне виробництво, тому контролює процес створення товару від початку і до відправлення в магазин.

3. Moon Love

Moon Love – це фабрика, що знаходиться у передмісті Києва. Для шиття комплектів білизни використовується якісна 100% бавовна. Завдяки власному виробництву, Moon Love контролює доступність цін на товари. Всі вироби проходять державну сертифікацію та перевіряються на безпечність і екологічність. Як і попередній бренд, Moon Love виконує індивідуальні замовлення постільної білизни за індивідуальними побажаннями.

4. ТЕП

Компанія з Чернівців працює вже 25 років і навіть експортує домашній текстиль до країн СНД. Зараз це сучасна, енергійна та професійна команда з технологічними фабриками. Крім постільних комплектів, ТЕП пропонує придбати якісні наматрацники, подушки, ковдри та покривала. Ціни на товари різноманітні, тому кожен покупець може підібрати найкращий варіант.

5. Almira Mix

Бренд було відкрито у Чернігові близько шести років тому. Концепція Almira Mix – це створення текстилю високого класу. Компанія використовує лише сучасні дизайнерські рішення та натуральні тканини. Крім текстилю для домашнього вжитку, виробник орієнтується на створення виробів для елітних готелів та ресторанів. Є послуга замовлення індивідуального пошиття за вашими розмірами та формами.