На Жовківщині нетверезий водій розтрощив лопатою поліцейське авто (ВІДЕО)

Нетверезий водій після перевірки на стан сп’яніння розбив службовий автомобіль поліції лопатою – чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 25 лютого о 23:30 год, поблизу смт Куликів патрульні зупинили автомобіль “Renault Kangoo” через несправну підсвітку номерного знаку. Водій спробував усунути порушення, але не вийшло. Під час перевірки документів у 46-річного львів’янина патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти перевірку на пристрої Drager. Результат у понад 6 разів перевищував норму – 1,94 проміле.

Патрульні почали оформляти адміністративні матеріали. Чоловік сів у свій автомобіль. Раптом вийшов, відкрив багажне відділення і діставши звідти лопату, почав трощити службовий автомобіль (ВІДЕО можна переглянути тут). На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°5 Львівського районного управління поліції.

Відео патрульної поліції

Чоловікові оголосили підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Також патрульні оформили на чоловіка адмінматеріали за порушення ПДР.