Навчайтеся перемагати в закупівлях на курсі для постачальників Prozorro

Як збільшити свій щомісячний дохід, беручи участь у тендерах України? Відповідь на це питання точно знають учасники курсу «Секрети Prozorro для постачальників», автором якого є Кирило Попов — досвідчений постачальник с 16-річним досвідом роботи у закупівлях. Детальніше про курс, який відбудеться з 14 по 18 грудня, читайте у цій статті.

Для кого курс

Програма курсу буде цікава та корисна таким підприємцям:

● ФОПам та керівникам невеликих підприємств, що хочуть збільшити свій прибуток за рахунок участі в публічних тендерах, але раніше жодного разу не працювали з ними;

● постачальникам, що вже брали участь у тендерах Prozorro один чи декілька разів, і хочуть підвищити свої шанси на перемогу;

● досвідченим постачальникам публічних закупівель, що хочуть побудувати успішні та вигідні торгові стратегії та шукають для цього корисну інформацію й можливість проконсультуватися з досвідченим фахівцем.

Детальніше про курс

Курс проходитиме онлайн у вигляді трьох лекцій та однієї сесії з відповідями на всі ваші питання та розбором кейсів. Лекції будуть присвячені наступним темам:

  1. Переваги та вигоди державних закупівель для підприємця.
  2. Види держзамовників. За яким принципом вони приймають рішення щодо учасників, та як співпрацювати з кожним з них.
  3. Як читати тендерну документацію та на які нюанси звертати увагу, щоб не пропустити важливе.
  4. Як готувати тендерну пропозицію так, щоб її точно не відхилили.
  5. Аналіз конкурентів та їхніх стратегій.
  6. Визначення своїх шансів на перемогу та побудова успішної стратегії участі в закупівлі.
  7. Як брати участь в аукціоні та перемагати в ньому.
  8. Коли можна подавати скарги в АМКУ та як підвищити шанси на задоволення скарги.
  9. Як успішно працювати з замовником у випадку вашої перемоги та як підписувати з ним додаткові угоди.

В кінці курсу всі записи лекцій залишаться у вас, і ви зможете повернутися до них у будь-який момент. Протягом навчання вам також запропонують виконати домашні завдання, щоб краще засвоїти теоретичний матеріал.

Лектор курсу

Заняття проводитиме Кирило Попов — досвідчений постачальник, що має 16-річний досвід у сфері продажів, зокрема 14 з них працює саме з публічними тендерами. Протягом цього часу він допоміг своїм компаніям перемогти у понад 1000 закупівель (це 70% від всіх закупівель, в яких Кирило брав участь). Сьогодні Кирило Попов займає посаду начальника відділу продажів заводу-виробника молочної продукції та щорічно забезпечує продаж продукції заводу через систему Prozorro на 25-30 млн гривень.

Як потрапити на курс

Ставайте успішним постачальником та збільшуйте свій дохід вже цього грудня! Для цього реєструйтеся на курс «Секрети Prozorro для постачальників» за посиланням: https://smarttender.biz/novyny/view/kurs-sekreti-prozorro-dlya-postachalnikiv-dlya-tih-hto-diysno-zatsikavleniy-peremagati-u-publichnih-zakupivlyah/.