Для чого пити багато води в офісі? Як найкраще цього досягти?

На жаль, більшість життя ми проводимо на роботі. Статистика взагалі вражає страшними цифрами, оскільки за все життя в офісі люди проводять приблизно дев’яносто тисяч години. І дуже важливо весь цей проміжок часу слідкувати за своїм здоров’ям, щоб мати повноцінне здорове життя. Це означає не тільки турбуватись про свою спину та раціон харчування, а також пити достатню кількість води. Дуже корисно при цьому в офіс замовити воду у Львові від досвідченої компанії ВОДО.

Чому так важливо слідкувати за водним балансом на роботі?

Для офісних працівників суттєвою проблемою є зневоднення. В божевільному робочому ритмі часто люди забувають випивати достатньо склянок теплої води за день. Також багато офісних працівників замість звичайної води випивають чай чи каву, які через свої властивості швидко виводять воду з організму.

Важливість регулярного пиття води складно переоцінити, оскільки мозок людини на 75% складається з води, а тіло на понад шістдесят відсотків. Найбільша проблема, яка виникає під час зневоднення в тому, що цей ефект помічається зовсім не одразу.

Регулярне зволоження організму необхідне для збереження здорової шкіри, оптимального травлення. А також покращує стан очей та суглобів.

Як зневоднення погіршує продуктивність праці?

Перша проблема, яку викликає зневоднення, це саме зниження концентрації. Регулярний дефіцит рідини в організмі погіршує дисбаланс цукрів та солей в організмі. Це стає негативним фактором та призводить до погіршення проблем зі здоров’ям.

Наприклад, якщо відчуваєте слабкість чи головний біль, то не варто терміново вживати таблетки. Можливо, справа в недостатній кількості рідини в організмі.

І це лише один із прикладів. Часто в людей виникають такі проблеми зі здоров’ям, як підвищений тиск, ускладнення з нирками чи швидкий набір ваги. А корінь проблеми може бути доволі простий: це недостатня кількість випитої води.

Для вирішення проблеми в офісі, достатньо лиш замовити воду у перевіреного постачальника ВОДО.

Це дуже важливо, оскільки нещодавно було проведено опитування, згідно якого зниження продуктивності в результаті зневоднення призводить до втрати щороку двох з половиною мільйонів доларів. А рішення є максимально простим та дешевим.

Які симптоми є у зневоднення?

Все починається з простої сухості в роті. Потім це переходить у втому, туманність в голові та зниження рівню концентрації. Погодьтесь, такий працівник не може ефективно працювати на повну силу.

Ці симптоми можуть розвиватись і потім починає з’являтись збентеження, дратівливість та швидке дихання. Тому як тільки відчуєте перші симптоми, краще випити водички.