Де у Львові спробувати справжні американські бургери?

Ті часи коли бургери відносилися до шкідливої їжі з дешевих забігайлівок вже давно минули. Та ресторатори у Львові та інших містах вже не перший рік переконують – бургери великі, соковиті та смачні. Вони можуть бути з різноманітного соковитого м’яса та навіть з вегетаріанською котлетою. А отже, бургери це вже не тільки вважається швидким перекусом, але і стравою що подається у дорогих ресторанах.

Отож, саме у Львові ви зможете знайти справжній техаський бургер, який ви запам’ятаєте на все життя. Адже Львів – одна з найкращих гастрономічних точок України, де обов’язково потрібно побувати хоча б раз в житті.

А якщо ви в пошуках справжньої американської кухні то однозначно радимо вам відвідати На Мангал Smoked BBQ. Це ресторан мережі На Мангал Family, які використовують при готуванні страв справжній техаський барбекю. Саме у цьому ресторані ви зможете скуштувати найсоковитіше м’ясо (бріскет, свинячі та яловичі ребра, та рвана свинина) приготовлене на дубових дровах у смокері більше 14 годин.

Ресторан Smoked BBQ у Львові (https://namangalsmokedbbq.com.ua/) готує не тільки справжні техаські бургери але і різноманітні закуски, салати, перші страви та десерти. У спекотну погоду професійні кухарі приготують для вас прохолодне гаспачо з запеченим серцем та соковитий тартар з яловичини з в’яленими томатами. А для любителів легкого перекусу у меню ресторану Smoked BBQ можна замовити легкий салат “Грін” та сирний крем-суп. Звичайно це тільки частина страв, які є у ресторані, але погодьтеся звучить дуже смачно.

Але, звичайно не завжди є час або бажання йти кудись бо всі ми маємо роботу та обов’язки які втомлюють нас щодня. Все є таки якщо ви не хочете побалувати себе найкращим м’ясом вдома після робочого дня, або пригостити своїх рідних та друзів смачними стравами, то вам просто необхідно замовити доставку додому. Завдяки техаській технології приготування м’яса, кур’єр доставить вам страви зі збереженням оптимальної температури та смакових якостей.

Звичайно, просто замовити страви по одній назві не завжди зручно, тому ресторан Smoked BBQ створив власний сайт, де на фото можна побачити усі страви що є в меню, щоб клієнти могли вибрати страви які найбільше їм сподобаються. Замовляючи страви на їхньому сайті ви отримуєте безкоштовну доставку по місті. І як ми вже згадували, страви приїдуть до вас якомога швидше та не розчарують вас смаком.

Отож, якщо ви великий поціновувач найкращого соковитого м’яса та справжніх американських бургерів то вам точно у Smoked BBQ!