Їхала у відрядження: зниклу 33-річну жінку знайшли мертвою

15 січня вранці в лісовій місцевості поблизу села Березівка, що на Житомирщині, виявили тіло зниклої 33-річної жінки без ознак життя.

Про це повідомило видання “Журнал Житомира”, пише Твоя Львівщина.

Зниклу мешканку міста Бердичів на ім’я Тетяна Холодна розшукували ще з 11 січня. Як повідомляється, жінка поїхала з міста Бердичева у відрядження до міста Новоград-Волинського.

Тоді об 11:30 ранку вона зателефонувала своєму чоловікові, і повідомила йому, що знаходиться на автовокзалі у місті Житомирі. Вона сказала, що їхатиме до місця призначення, після чого не виходила на зв’язок.

Коли жінку почали шукати, було встановлено, що вона купила квиток на автобус із сполученням Житомир – Олевськ до міста Новоград-Волинський. З якихось причин, не доїхавши до свого призначення, жінка вийшла з автобуса в селі Березівка Житомирського району на зупинці неподалік школи.

Сьогодні вранці до цього району вирушила група волонтерів, які виявили тіло.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду фахівці не виявили видимих тілесних ушкоджень, що вказують на причетність до загибелі жінки від сторонньої людини. Причину смерті буде встановлено судово-медичними експертами. Усі події перевіряють поліцейські“, – повідомили у прес-службі поліції.

У загиблої залишився люблячий чоловік та двоє дітей.