Україну на Євробаченні у Нідерландах представить гурт Go_A (відео)

22 лютого, відбувся фінал Національного відбору на Євробачення-2020, яке пройде у травні в Нідерландах.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на трансляцію фінального відбору, яку вів UA:Перший.

У фіналі змагалися шестеро учасників: KRUTЬ, Jerry Heil, Go-A, David Axelrod, KHAYAT, TVORCHI.

Скріншот із відео: YouTube/UA:Перший

За результатами голосування журі та глядачів, Україну на пісенному конкурсі представить гурт Go-A.


відео: YouTube/UA:Перший

“Євробачення-2020” відбуватиметься у Нідерландах, містоо Роттердам з 12 по 16 травня.


Довідка.

Go_A (Гоу_Ей) – український електрофолк-гурт, що поєднує у своїй творчості український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв у вибухову музичну суміш. Учасники гурту – це вокалістка Катерина Павленко, мультиінструменталіст Тарас Шевченко, сопілкар Ігор Діденчук та гітарист Іван Григоряк.

Особлива атмосфера присутня на живих виступах Go_A і запам’ятовується неймовірною енергетикою, танцювальним етно-драйвом, та особливим діалогом з публікою яка активно задіяна у концертах.

Гурт отримав популярність після виходу синглу “Веснянка”, що здобув перемогу в конкурсі “The Best Track in Ukraine” і 6 тижнів поспіль посідав першу сходинку у хіт-параді “10Dance” на радіостанції KISSFM.

За період існування, колектив встиг виступити на багатьох фестивалях (“Джаз Коктебель”, “Polyana Music Festival”, “Белые ночи”, “Країна мрій”, “Гогольфест”, “Ведалайф”, “Арт пікнік Слави Фролової”, “ШEFest”) , та представити українську музику на міжнародному рівні в Ізраїлі, Польщі та Білорусі.