У Кам’янка-Бузькому районі викрили чоловіка на вирощуванні і зберіганні конопель (ФОТО)

2 вересня співробітники Кам’янка-Бузького відділу поліції викрили 24-річного зловмисника, який вирощував коноплі на присадибній ділянці. Правоохоронці вилучили кілька десятків нарковмісних рослин, а також скляні банки і пакети з речовиною рослинного походження, які він зберігав у будинку.

Про це інформує Твоя Кам’янка-Бужчина, посилаючись на відділ комунікації поліції у Львівській області.

Раніше судимого 24-річного жителя одного із сіл Жовківського району, який на своїй присадибній ділянці вирощував рослини коноплі, викрили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно із слідчими Кам’янка-Бузького відділу поліції.

Сьогодні, 2 вересня, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника. У домогосподарстві виявлено та вилучено речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс, яку він зберігав у скляних банках, поліетиленових пакетах та паперових згортках. Окрім того, у будинку чоловіка виявлено пристрої для куріння наркотичних засобів, електронні ваги та інші речові докази.

Також правоохоронці вилучили десятки нарковмісних рослин, які чоловік вирощував на присадибній ділянці.


Дізнавачі Кам’янка-Бузького відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження:
– за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту);
– ч.1 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – обмеження волі на строк до п’яти років.

Усі вилучені речові докази скеровано на експертне дослідження, проводиться слідство.