На Львівщині 14-річний хлопець отримав вогнепальне поранення у шию

На Львівщині 14-річний хлопець отримав вогнепальне поранення у шию. У нього вистрелив хлопець, який не знав, що зброя заряджена. Про це повідомила медична директорка Львівської обласної дитячої лікарні “Охматдит” Олена Березовська.

Про це пише suspilne.

Зараз хлопця лікують у цьому медзакладі.

“Один із синів, граючись батьковою зброєю, здійснив вогнепальне поранення іншій дитині. Вистріл прямо в шию. Хлопчику пощастило, адже куля не зачепила ні судини, ні нервові пучки. Він потрапив до нас у задовільному стані”, — сказала Олена Березовська.

Операція з видалення кулі минула успішно. Зараз стан дитини стабільний. Хлопця незабаром відправлять додому. Про цей випадок також повідомили поліцію.

Цю інформацію у коментарі Суспільному підтвердила речниця Національної поліції Львівщини Світлана Добровольська.

“16 березня, до поліції надійшла інформація про вогнепальне поранення. За фактом триває перевірка. Попередньо встановлено, що дитина з необережності вистрелила і поранила іншого хлопчика. Внаслідок цього хлопчик отримав легкі травми”, — сказала Світлана Добровольська.

За словами Світлани Добровольської, дитина вистрелила з пневматичної гвинтівки. На неї дозвіл не потрібний. Правоохоронці та медики закликають батьків бути більш обачними, не залишати зброю там, куди можуть дістатися діти.