Їла мамину страву з каштанів, після чого отруїлась: померла 8-річна дівчинка

На Волині у дитячій лікарні, 28 жовтня померла 8-річна дівчинка, ймовірною причиною смерті є отруєння стравою з каштанів.

Як повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на медиків, дитина вживала приготовлену мамою страву з каштанів, після чого потрапила у медичний заклад з отруєнням. До лікарні дівчинка потрапила у важкому стані. Після отруєння родина займалась самолікуванням дівчинки.

У оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» зазначили, що у швидку виклик надійшов 21 жовтня о 19:40.

Зазначалось, що дитина має ознаки отруєння. На місці медикам вдалось з’ясувати, що за кілька днів до виклику дитина їла страву з каштанами. Після вживання незвичайної страви дівчинка перестала їсти, а тільки пила воду. Не гаячи часу швидка госпіталізувала дівчинку до медичного закладу, де у прийомному відділенні дівчинка втратила свідомість. Після чого була шпиталізована у реанімаційне відділення.

Попри всі зусилля лікарів, 28 жовтня дитина померла.

Інформацію про смерть дитини та те, що батьки займалися самолікуванням, підтвердив заступник генерального директора КП Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання з хірургічної роботи Ігор Дородних.