На Львівщині зійшов з рейок товарний потяг (фото)

Сьогодні, 26 серпня, в районі мікрорайону Глинна (м. Пустомити) біля Глинського лісу зійшли з рейок 13 вагонів товарного поїзда.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на пресслужби Пустомитівської міської ради та “Укрзалізниця”.

Потерпілих немає та жодних небезпечних речовин у вагонах не було.


До уваги водіїв, прохання об’їжджати переїзд, використовуючи кільцеву дорогу



Як повідомляє пресслужба “Укрзалізниці”, на Львівській залізниці тривають роботи з ліквідації наслідків сходу вагонів вантажного поїзда Клепарів – Батьово, що перевозив щебінь та залізну руду. Випадок стався 26 серпня близько 8 год. 20 хв. на станції Глинна-Наварія.

Унаслідок сходу вагонів ніхто не постраждав. Пошкоджено вагони, колійне полотно та кілька опор контактної мережі. Для ліквідації наслідків аварії на місце події оперативно прибули спеціалізовані підрозділи регіональної філії “Львівська залізниця”: відбудовні поїзди зі станцій Львів та Стрий.


Затримуються в дорозі пасажирські поїзди: №6 Херсон – Ужгород, №41 Дніпро – Трускавець, №46 Лисичанськ – Ужгород, №146 Ужгород – Львів та №807 Львів – Коломия. Час запізнення поїздів – від 50 хв. до 1 год. 20 хв.

Відновлення руху пасажирських поїздів по непарній колії на дільниці Глинна-Наварія – Львів планується протягом 24 годин, зміни маршрутів прямування пасажирських поїздів не планується.