4 причини стати програмістом

Програміст  — одна з наймолодших спеціальностей, що постійно розвиваються і затребуваних. Якщо ви дружите з математикою, любите технічні предмети і маєте гарне логічне мислення, то, можливо, вам варто розглянути для себе цю професію. Також великий плюс у цій професії ви можете пройти онлайн курси програмування Львів та вже починати працювати. Так само і з іншими професіями які зв’язані з програмуванням. Наприклад, так само можна пройти курси 3д моделювання Львів та вже отримувати перші замовлення працюючи на компанію або на фрілансі.

Нижче ми розповімо про її основні особливості та переваги. 

1. Творча робота

Програмування – це, безперечно, творча діяльність. Щодня ви стикатиметеся з різноманітними завданнями і знаходите для них витончені та елегантні рішення. 

Однак важливо розуміти, що крім творчих завдань діяльність програміста включає чимало рутини. Будьте готові до того, що вам знадобляться терпіння і посидючість: чимала частина вашого часу йтиме на пошук похибок у коді та його налагодження. 

2. Затребуваність

На сьогоднішній день програмування — одна з найбільш популярних спеціальностей у світі , і попит на неї продовжує збільшуватися.

Це не дивно, адже інформаційні технології постійно розвиваються та оточують нас буквально на кожному кроці. Велика частина нашої дійсності перемістилася на простори інтернету, де можна робити практично все. 

3. Дохід

Програміст відноситься до найбільш високооплачуваних категорій працівників, ця професія високо цінується на ринку праці. Заробітна плата спеціаліста становить від 2 до 5 тисяч доларів. і вище, залежно від рівня професійних навичок та знань.

Найчастіше великі компанії готові створювати комфортні умови для роботи цінних фахівців, забезпечуючи можливості для занять спортом, відпочинку та просто зміни діяльності, що важливо, враховуючи, що ця професія пов’язана з малорухливим способом життя.

4. Вільний графік

Навіть якщо ви працюєте в офісі, з великою ймовірністю роботодавці не вимагатимуть від вас чіткого дотримання тимчасових меж робочого дня. Ви можете планувати свій час так, як вам буде зручно, головне виконувати поставлені завдання вчасно.

Крім того, нерідко у вас буде можливість програмувати на віддаленій основі, а значить, ви не будете прив’язані до якогось конкретного місця та за бажання зможете займатися своєю роботою з будь-якої точки світу.