26 грудня стартує конкурс “Найкраща ялинка Львівщини – 2021” (деталі)

У суботу, 26 грудня, стартує конкурс “Найкраща ялинка Львівщини – 2021”, який організовує інтернет-портал Твоя Львівщина. Цей конкурс відбуватиметься вже вдруге, минулоріч переможцем стала новорічна красуня з міста Борислав.

Визначення найкращої ялинки відбуватиметься на фейсбук-сторінці Твоя Львівщина і триватиме трохи більше місяця. Детальніше про правила конкурсу читайте у запитаннях-відповідях.

Коли відбуватиметься конкурс?

– Попередній раунд розпочинається 26 грудня 2020 року (субота) і триватиме 2 доби;
– Перший етап основного раунду (1/16 фіналу) триватиме з 28 грудня по 13 січня;
– 1/8 фіналу: з 13 січня по 21 січня;
– 1/4 фіналу: з 21 січня по 25 січня;
– Півфінал: з 25 січня по 27 січня;
– Фінал: 29-30 січня 2021 року.

Який формат конкурсу?

В основному раунді братимуть участь 32 головні ялинки Львівщини, які будуть розділені на 16 пар. Шляхом голосування буде визначено переможця у кожній парі, які проходять до наступного етапу (1/8 фіналу), де знову відбуватиметься голосування. І так до фіналу. Голосування у кожній парі триватиме рівно 2 доби.

Яким чином можна проголосувати?

Голосування відбуватиметься на фейсбук-сторінці Твоя Львівщина. Кожного дня у період з 9:00 до 10:00 год на сторінці буде виставлятись пара учасників (фото двох ялинок). Переможцем стане та ялинка, фото якої набере більшу кількість вподобань (лайків) за підсумками 2 діб голосування. Даний допис можна буде поширювати без обмежень на інші сторінки та групи, проте до уваги братимуться виключно лайки під світлиною конкретної ялинки.

Які ялинки можуть брати участь?

Участь у конкурсі можуть брати ялинки адміністративних центрів об’єднаних територіальних громад Львівщини, за винятком обласного центру.

Як визначатимуться учасники основного раунду?

Гарантоване місце в основній частині отримують ялинки районних центрів (згідно нового, а також попереднього адміністративного поділу). Це 21 місто: Броди, Буськ, Городок, Дрогобич, Жидачів, Жовква, Золочів, Кам’янка-Бузька, Миколаїв, Мостиська, Перемишляни, Пустомити, Радехів, Самбір, Сколе, Сокаль, Старий Самбір, Стрий, Турка, Яворів, а також місто Червоноград.

Також гарантоване місце отримують великі територіальні громади, які не є центрами району, проте населення цих громад становить понад 30 тисяч мешканців. Це 4 міста: Новояворівськ, Трускавець, Борислав і Новий Розділ.

Таким чином визначено 25 з 32 учасників. Ще 7 учасників буде визначено за допомогою голосування у попередньому раунді. Участь в якому можуть брати усі інші територіальні громади Львівщини, фото ялинок яких були надіслані адміністрації сторінки Твоя Львівщина.

Як відбуватиметься голосування у попередньому раунді?

Фото ялинок, які змагаються у попередньому раунді за право участі в основному раунді, буде виставлено на голосування одночасно в алфавітному порядку. До основного раунду потраплять перші 7 ялинок, які наберуть найбільшу кількість вподобань (лайків) за підсумками голосування, яке розпочнеться 26 грудня і триватиме 2 доби.

Яка ж ялинка стане переможцем цього року? Давайте визначимо разом!