19 травмованих та 1 загибла: на Львівщині від початку року сталося 90 ДТП через нетверезих водіїв

Від початку року у Львівській області сталося  90 дорожньо-транспортних пригод  за участю водіїв, які перебували у стані сп’яніння, з них 10 – з потерпілими. В цих автотрощах загинула 1 особа та 19 травмувалося.

Про це інформує Твоя Львівщина посилаючись на відділ комунікації поліції Львівської області.


Усього за 5 місяців 2022 року на автошляхах Львівщини зареєстровано 3248 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинули 92 особи, травмовані – 782.

Варто нагадати,  що від 6 червня на Львівщині триває комплекс профілактичних заходів для зниження рівня аварійності на автодорогах, запобігання загибелі та травмуванню людей під час ДТП. Зокрема, збільшено кількість нарядів та екіпажів груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів поліції Львівщини, які забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху на найбільш аварійних ділянках доріг. Також правоохоронці наближені до автомобільних шляхів, що ведуть до місць масового відпочинку громадян.

Правоохоронці нагадують, що за таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 51 тисячі гривень з позбавленням права керування та конфіскацією транспортного засобу.



Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватися вимог ПДР, а також у жодному разі не кермувати у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння. Бережіть здоров’я та життя – своє та інших учасників дорожнього руху!